Συμφωνία Eurosport – EBU για Στίβο μέχρι το 2019

EurosportjpgΤο Eurosport ενισχύει τη δέσμευσή του με τα Ολυμπιακά σπορ επεκτείνοντας τη συμφωνία για τα δικαιώματα κάλυψης των κορυφαίων πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού της Ευρώπης.

Η Ευρωπαϊκή συμφωνία, η οποία έγινε με τη συγκατάθεση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU), καλύπτει μία σειρά κορυφαίων διοργανώσεων του στίβου για τα επόμενα 4 χρόνια. Η αρχή γίνεται με το προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, από τις 6 ως τις 10 Ιουλίου και η συμφωνία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού στίβου το 2017 και 2019 αλλά και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ομάδων για το 2017, 2018 και 2019.

“Το Eurosport έχει καθιερωθεί, σταθερά, ως ο προορισμός επιλογής των φιλάθλων των ολυμπιακών αθλημάτων σε μία μακροχρόνια βάση”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, Peter Hutton, προσθέτοντας: “Η συμφωνία αυτή αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στον αθλητισμό και το Ολυμπιακό κίνημα καθώς ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την τηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε δύο χρόνια από τώρα”.

Η τηλεοπτική κάλυψη του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ενισχυθεί με την παρουσία του θρύλου του τριπλούν, Jonathan Edwards, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αναλαμβάνοντας καθήκοντα κεντρικού παρουσιαστή του Eurosport.

Η συμφωνία στηρίζει τη δέσμευση του Eurosport με τον κλασικό αθλητισμό, με τους σχολιαστές έτοιμους να ενισχύσουν το πάθος των φιλάθλων, από αυτή τη χρονιά με την κάλυψη επιλεγμένων μίτινγκ, σε κλειστό και ανοικτό στίβο, μεγάλους μαραθωνίους απ’ όλο τον κόσμο και τα Diamond League της IAAF *.

*Το Eurosport έχει τα δικαιώματα των IAAF Diamond League στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία και την ζώνη Ασίας – Ειρηνικού.

 

Πηγή:  digitaltvinfo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *