Συνδικαλιστικές ενώσεις διευθυντών;

εσηεμθΞανά στους φιλεύσπλαχνους κόλπους της ΕΣΗΕΜΘ ο κάποτε διαγραμμένος Τραϊανός Χατζηδημητρίου
Αναδημοσίευση από Συντακτολόγιο

Μόνο οργή και θυμηδία προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΣΗΕΜΘ, παρά το γεγονός ότι τον Φεβρουάριο του 2014 διέγραψε οριστικά τον Τραϊανό Χατζηδημητρίου λόγω σωρεία καταγγελιών για αντισυναδελφική συμπεριφορά, με νέα απόφασή της στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο τον επανέγραψε!! Η επανεγγραφή έγινε μετά από σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου στο οποίο προσέφυγε ο Χατζηδημητρίου σύμφωνα με την οποία, καλείται να τον επανεντάξει ως μέλος της γιατί δεν τηρήθηκε ορθά η διαδικασία διαγραφής.

Το δικαστήριο στηρίζεται συγκεκριμένα στο γεγονός ότι, στη συνεδρίαση του ΔΣ, πριν από σχεδόν 2 χρόνια όπου αποφασίστηκε η οριστική διαγραφή του, δεν κλήθηκε σε απολογία.

Και για όσους δεν θυμούνται, αναφερόμαστε στη συνεδρίαση της 5ης Φεβρουαρίου 2014 στην οποία παραπέμφθηκε ο Χατζηδημητρίου από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής γιατί, σε διάστημα μικρότερο των 2 ετών, διαγράφηκε 3 φορές με την ποινή της προσωρινής διαγραφής. Τότε, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του αποφάσισε κατά πλειοψηφία την οριστική διαγραφή του από τα μητρώα μελών, κάνοντας χρήση της παραγράφου 3, του άρθρου 9 του Καταστατικού της ΕΣΗΕΜ-Θ. Οπως μάλιστα σημειώνεται στη συγκεκριμένη απόφαση, “αυτή εξεδόθη λόγω της ιδιαίτερης βαρύτητας των επαναλαμβανόμενων πειθαρχικών αδικημάτων του σε σύντομο χρονικό διάστημα”.

Σύντομο όμως ήταν και το διάστημα που η ΕΣΗΕΜΘ αποφάσισε να τον κλείσει και πάλι στους… φιλεύσπλαχνους κόλπους της αφού, πέρα από την δικαστική απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αντί να επανεκκινήσει τη διαδικασία διαγραφής με ορθές πλέον διαδικασίες, αποφάσισε να τον επανεγράψει στα μέλη της! Η απόφαση ελήφθη με 4 ψήφους υπέρ (Βοϊτσίδης, Αδάμ, Κοντογουλίδης, Κοντογιαννίδης), 3 κατά (Κυριακούλης, Ρεπανάς, Βικόπουλος), λευκό του Φωκιανίδη και με απουσία του Δημήτρη Μακρή.
Και μιλάμε φυσικά για τον Τραϊνό Χατζηδημητρίου, πρώην γενικό διευθυντή του Αγγελιοφόρου και πρώην διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη) της ΝΕΡΙΤ που διεγράφη μεν για αντισυναδελφική συμπεριφορά και λογοκρισία αλλά πρόσφατα τον προσέλαβε η ΔΕΠΘΕ στον Fm100!!!
Αν δεν μιλάμε ΤΩΡΑ για Ενωση των διευθυντών και όχι των συντακτών, για τι πράγμα μιλάμε; Και για ποιο καταστατικό; Γι΄αυτό που ερμηνεύεται κατά το δοκούν; Ή μήπως θα πρέπει να γίνεται ειδική μεταχείριση επειδή «συνδέεται» η ΕΣΗΕΜΘ με τον ΕΔΟΕΑΠ; Κι αν είναι έτσι, να μας το πουν βρε παιδιά, τζάμπα μην παιδευόμαστε με αντισυναδελφικές συμπεριφορές και με παραπομπές σε πειθαρχικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *