Εμπάργκο ντοκιμαντέρ στον ΟΤΕ TV!

οτε historyΗ πολυαναμενόμενη παρέμβαση του νέου καναλιού ντοκιμαντέρ από την πλατφόρμα του ΟΤΕ μάλλον μένει από …πρόγραμμα. Η δημιουργία του History Channel που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΟΤΕ, προσπαθεί ακόμη να βρει σειρές ντοκιμαντέρ ελληνικού ενδιαφέροντος. Προς το παρόν  από το ΟΤΕ History μεταδίδονται μόνο ξένα ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας αυτό συμβαίνει εξαιτίας του εμπάργκο που αποφάσισαν οι Έλληνες δημιουργοί ντοκιμαντέρ!

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο ΟΤΕ ζήτησε ντοκιμαντέρ από τους Έλληνες δημιουργούς αλλά η πρόταση του απορρίφθηκε καθώς προσέφερε 1.000 ευρώ ανά σειρά ντοκιμαντέρ για 10 προβολές! Όταν η ΕΡΤ για παράδειγμα πληρώνει 1.000 ευρώ το επεισόδιο για δύο προβολές. Οι ντοκιμαντερίστες απέρριψαν την πρόταση και αποφάσισαν το εμπάργκο στο νέο κανάλι της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Ο ΟΤΕ έχει ήδη απευθυνθεί και στην ΕΡΤ προκειμένου να αγοράσει από αυτήν ελληνικά ντοκιμαντέρ και η πρόταση θα τεθεί στο ΔΣ της εταιρείας. Σε περίπτωση που η ΕΡΤ το αποδεχθεί, αναμένεται νέα αντίδραση από τους δημιουργούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *