Το νέο ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου

thisisacup“This is a coup”. Η φράση που σφράγισε τον ωμό εκβιασμό των Ευρωπαίων δανειστών λίγο πριν τη δημοψήφισμα του ΟΧΙ γίνεται ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου και της Infowar. Η εταιρεία παραγωγής γιορτάζει τα 10 χρόνια δημιουργίας της και το γιορτάζει με ένα πάρτυ ενίσχυσης για την παραγωγή του νέου ντοκιμαντέρ, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 8 π.μ στο Kreuzberg, (Πλαταιών 36 Κεραμεικός),

Πρόκειται για την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για την έναρξη γυρισμάτων του νέου ντοκιμαντέρ THIS IS A COUP ενώ θα ακολουήσει dj set με τραγούδια από τα δέκα χρόνια της ραδιοφωνικής έκπομπής INFOWAR του Άρη Χατζηστεφάνου.

Στη νέα παραγωγή αναζητούνται οι υπααίτιοι των «οικονομικών πραξικοπημάτων» στην ευρωζώνη και έρχονται στο φως άγνωστες πτυχές για το ρόλο της ΕΚΤ, πολιτικών και τραπεζιτών στη δημοκρατική εκτροπή. Το THIS IS A COUP αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους έξι μήνες. Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ, τα οποία ξεπέρασαν τα έξι εκατομμύρια views στο Ιντερνετ, θα διατίθεται δωρεάν ύστερα από μια σύντομη περίοδο προβολών σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Για άλλη μια φορά μοναδικός χορηγός μας είναι οι ίδιοι οι θεατές του, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την παραγωγή μέσω paypal και τραπεζικού λογαριασμού που θα βρουν στη διεύθυνση infowarproductions.com.

Το πρώτο τρέϊλερ του ντοκιμαντέρ καθώς και το ημερολόγιο των γυρισμάτων το βλέπετε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *