H θεσμική περιπέτεια των τηλεοπτικών αδειών στο περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση

νεοDgitalΆκρως ενημερωμένο, με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report.

Και αυτό το μήνα η επικαιρότητα γύρω από την επίγεια τηλεόραση είναι ανεξάντλητη, όπως μας ενημερώνει η Ματίνα Παπαχριστούδη. Η παράταση στο σχέδιο νόμου για την αδειοδότηση των καναλιών, οι αντιδράσεις της ΕΙΤΗΣΕΕ, η νέα κόντρα του υπουργού μεταφορών Χ. Σπίρτζη με τα ιδιωτικά κανάλια, αναλύονται αποκλειστικά στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης.
Η αγορά Ultra HD είναι πιο ώριμη από ποτέ. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής μας ενημερώνει για την τεχνολογία πίσω από την τηλεόραση Ultra HD, για τον εξοπλισμό δορυφορικής λήψης που ήδη διατίθεται στην αγορά,

αλλά και για τα μαγευτικά δορυφορικά κανάλια Ultra HD, που εκπέμπουν από τη ζώνη Clarke.
Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή σας παρουσιάζουμε τον αθλητικό χάρτη της σαιζόν 2015/2016. Ο Νίκος Δρικάκης καταγράφει όλες τις προτάσεις της αγοράς σε συνδρομητικά αθλητικά πακέτα, παρουσιάζει τις διαφορές τους, αλλά και αναλυτικό πίνακα με τα δικαιώματα που διαθέτει το καθένα.
Παρότι η αδειδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, πήρε παράταση για μετά τις εκλογές και… βλέπουμε!, το περιοδικό μας Ψηφιακή Τηλεόραση, διάβασε αναλυτικά το νομοσχέδιο και κατέθεσε τις δικές του προτάσεις – βελτιώσεις για αυτό. Διαβάστε αναλυτικά τι θέση πήρε η Ψηφιακή Τηλεόραση στη δημόσια διαβούλευση.
Οι αντιξοότητες των capital controls δεν ευνόησαν την ελληνική αγορά, αφού υπήρχε σοβαρή έλλειψη σε νέα προϊόντα. Παρόλα αυτά σας παρουσιάζουμε τον νέο δέκτη combo Max DVB-T2&S2, που διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ο καθημερινός χρήστης και διατίθεται σε άκρως οικονομική τιμή.
Ο Johansson 8600 δεν είναι ένας απλός transmodulator DVB-T/IPTV. Είναι ο πρώτος universal transomodulator που στην είσοδό του δέχεται σήματα DVB-S/S2 και DVB-T/T2 και τα αποδίδει στην έξοδό του σε σήματα DVB-T και IPTV.
Οι δοκιμές ολοκληρώνονται με το ξενοδοχειακό σύστημα IPTV της Entertainment Solutions. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για να παρέχει συνδυαστικά με τις τηλεοπτικές υπηρεσίες και άλλες υπηρεσίες, όπως VoD, τηλεφωνία, internet, Pay TV κ.ά.
Παρά την συνεχιζόμενη κρίση στην Ελλάδα, που κάνει τις ανάγκες να περιορίζονται και την ζήτηση να εξαφανίζεται, προσπαθούμε κάθε μήνα να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον σας με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικό ρεπορτάζ και έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα.
Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *