ΟΧΙ με συγκεντρώσεις έξω από Mega και ΣΚΑΙ

Συγκέντρωση έξω από το Mega

Συγκέντρωση έξω από το Mega

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το δημοψήφισμα, σε δυο τηλεοπτικούς σταθμούς που διακρίθηκαν στην επιχείρηση τρομοκρατίας υπέρ του “Ναι”, έγιναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πολιτών.

 

ΟΧΙ στη μαύρη προπαγάνδα του Mega και του ΣΚΑΙ είπαν

Συγκέντρωση έξω από το ΣΚΑΙ

Συγκέντρωση έξω από το ΣΚΑΙ

οι συγκεντρωμένοι, ενώ στις εισόδους των δυο καναλιών είχαν παραταχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ. Το σύνθημα “Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι” που ακούστηκε στη μεγάλη συγκέντρωση του “ΟΧΙ” στο Σύνταγμα, δυστυχώς παίρνει μπάλα όλους τους δημοσιογράφους.

 

Η συγκέντρωση έξω από το Mega ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και μαχητική. Για το ΣΚΑΙ έγινε διαμαρτυρία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας αφού και σήμερα Σάββατο συνέχισε να προβάλλει τις θέσεις του “Ναι” με κάθε αφορμή και είδηση. Η μαύρη εβδομάδα της δημοσιογραφίας και η ντροπή των ΜΜΕ που ταυτίστηκαν πλήρως με τους εκβιασμούς των δανειστών και των εγχώριων υπαλληλίσκων τους σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι προστέθηκαν στις μαύρες σελίδες των ελληνικών Μέσων.

Οι επιθέσεις που έγιναν έξω από ΑΤΜ σε δημοσιογράφους του Mega και οι δυο σημερινές συγκεντρώσεις επιβεβαιώνουν πως ο δημοσιογραφικός κλάδος θεωρείται πλέον σύσσωμος συνεργάτης των ξένων συμφερόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *