Από κάτω οι αγωνιστές, από πάνω το βαθύ καθεστώς της ΕΡΤ

ερτ-αρχη

Φωτο: Nikos Ioannidis

Άλλη μια ανακοίνωση για τοποθέτηση υπεύθυνων και συντονιστών έφθασε στα mail μας από τη διοίκηση της ΕΡΤ. Και εκεί που θέλεις να χαρείς για το αυριανό άνοιγμα της ΕΡΤ, για τους ανθρώπους που έδωσαν τη μάχη της ζωής τους επί 23 μήνες επειδή θα αποτελούν την κινητήριο δύναμη μιας νέας ΕΡΤ, διαβάζεις τα ονόματα των επικεφαλής τομέων….

Μετά τον γενικό διευθυντή προσωπικού Βαγγέλη Λουριδά ο οποίος μετακινήθηκε από τη Δ.Τ του υπουργείου οικονομικών στο ραδιομέγαρο της νέας ΕΡΤ,έρχεται και η τοποθέτηση της Δέσποινας Φακλή ως προϊσταμένη της διεύθυνσης οικονομικών υπηρεσιών. Τόσο ο Β. Λουριδάς ο οποίος έφτιαξε και το οργανόγραμμα της ΝΕΡΙΤ ως μέλος της διαχειριστικής ομάδας του λουκέτου της ΕΡΤ, όσο και η Δ. Φακλή ήταν συνεργάτες του Λάμπη Ταγματάρχη επί διοίκησής του το 2012.

Σήμερα τοποθετήθηκαν επίσημα και οι υπόλοιπο συντονιστές.

Ο Σωτήρης Μαργιωρής ως συντονιστής του ενημερωτικού καναλιού της ΕΡΤ, η Δέσποινα Βρεττού ως συντονίστρια του ψυχαγωγικού – πολιτιστικού καναλιού, καθώς και οι δημοσιογράφοι Ανδρομάχη Νικολάρα, Κωνσταντίνος Καρίκης, Νικόλαος Ιωαννίδης και Γιώργος Δαράκης ως αρχισυντάκτες δελτίων Ειδήσεων τηλεόρασης.

Οι ανωτέρω αναφερόμενοι θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους έως τις οριστικές τοποθετήσεις στις θέσεις ευθύνης, οι οποίες θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση του νέου Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΡΤ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *