Το πρόγραμμα της πρεμιέρας ΕΡΤ την Πέμπτη αλλά η ΕΡΤ 3 στον …πάγκο

ert-neaΗ ταμπέλα στο ραδιομέγαρο ήδη γράφει ΕΡ Τ. Το κενό διάστημα ανάμεσα στην ΕΡΤ προέρχεται από το “Ι” της ΝΕΡΙΤ που κατέβασε σήμερα γερανός, μαζί με το “Ν”. Την Πέμπτη επιστρέφει η ΕΡΤ 1 και ΕΡΤ 2 στις οθόνες μας. Όχι όμως και η ΕΡΤ 3 η οποία θα πρέπει να περιμένει το διορισμό της νέας διοικούσας επιτροπής η οποία θα αποφασίσει και την πρεμιέρα του τρίτου κρατικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ το πρόγραμμα της …επιστροφής της ΕΡΤ θα
αρχίσει στις 6.00 το πρωί με ενημερωτική εκπομπή που θα κρατήσει 4 ώρες. Το πρώτο δίωρο 6.00 με 8.00 το πρωί στην οθόνη θα βρίσκεται ο Νίκος Αγγελίδης, παρουσιαστής της “πρωινής ενημέρωσης” στην ελεύθερη ΕΡΤ επί 23 μήνες και η Βασιλική Χαϊνά.

Στις 12.00 το μεσημέρι θα βγει στον αέρα δελτίο ειδήσεων ως τη 1.00 και θα ακολουθήσει το “Μένουμε Ελλάδα” το οποίο μεταδιδόταν με τα ίδια πρόσωπα από ΝΕΡΙΤ και ΔΤ.

Από τις 4.00 ως τις 6.00 θα μεταδοθεί ενημερωτική εκπομπή και στις 6.00 δελτίο ειδήσεων. Ειδικά, αυτή την Πέμπτη, θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα για την ΕΡΤ από τις 7.00 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ.Προφανώς το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει τη “γιορτή” της επιστροφής του σήματος της ΕΡΤ και τη διαδήλωση της ΠΟΣΠΕΡΤ στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Για την επιστροφή προετοιμάζεται γιορταστική φιέστα στο προαύλιο του ραδιομεγάρου. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της νέας ΕΡΤ θα εκφωνήσει ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος. Και μετά τις ειδήσεις θα μεταδοθεί πολιτική ενημερωτική εκπομπή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *