Οι άνεργοι τεχνικοί δεν θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΤΗΠΤΑ;

εετηπταΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ

“ΠΕΤΑΝΕ” ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α.
ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Αναγκαζόμαστε να σας καταγγείλουμε την πρωτοφανή στάση της απελθούσας αντιπολίτευσης που έχει πολλές και επικίνδυνες συνέπειες.
Ο αποκλεισμός των ανέργων από τις εκλογές αποτελεί ταφόπλακα στον κλάδο και στο Ταμείο. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, κάποιοι για το προσωπικό τους συμφέρον αποδυναμώνουν τον κλάδο με πρόσχημα καταστατικές διατάξεις 40 ετών…
Αλήθεια, γιατί άραγε δεν τις επικαλέστηκαν τα προηγούμενα χρόνια;
Σήμερα που η ανεργία μαστίζει όχι μόνο τους τεχνικούς, αλλά όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, απαιτούν από τους συναδέλφους να καλύψουν τυπικές εκκρεμότητες.
Άνεργοι, επισχεσίες και εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται, θυσιάζονται στο βωμό του μικροκομματικού και ατομικού συμφέροντος.
Με εμπάθεια και υποκρισία δεν κινούνται μόνο εναντίον της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., αλλά και της πηγής ζωής όλων των ενώσεων του Τύπου και των Ταμείων. Ρίχνουν νερό στον μύλο της ομάδας που μάχεται χρόνια να καταργήσει το αγγελιόσημο.
Δυστυχώς για αυτούς, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να προστατεύσουμε την Ένωση και το Ταμείο από τους καιροσκόπους “συνδικαλιστές”.
Η Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. ήταν, είναι και θα είναι ισότιμη ανάμεσα σε όλες τις ενώσεις του κλάδου που μάχονται σκληρά αυτήν την λαίλαπα των τελευταίων ετών. Η προσπάθεια κάποιων να υποβαθμίσει το σωματείο μας, όχι μόνο θα πέσει στον γκρεμό, αλλά θα καταδικαστεί από το σύνολο του κλάδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *