Π.Χριστοδουλίδου: Τρισάθλιοι από Πρώτο Θέμα ντροπιάζουν τους δημοσιογράφους

Γράφει η Πόπη Χριστοδουλίδου στο peiratiko reportaz

protothemaΓια τον πρωτοσέλιδο τίτλο, “Λιάζεται’ το Λιμενικό, οφείλουν να παρέμβουν με νομικούς τρόπους και άμεσα, η ΠΟΕΠΛ.Σ και η ΠΕΑΛΣ… Και ας ασχοληθούν κάποτε και τα προεδρεία τους με τους φασίστες, που ελάχιστοι μεν, αλλά υπαρκτοί δε,  ντροπιάζουν 7.500 ενστόλους του Λ.Σ!
Για αυτούς, που το έγραψαν αυτό, κρυφοί ή φανεροί, ντροπιάζεται η δημοσιογραφία κι εγω απαιτώ να παρέμβει αύριο το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και να λάβει μέτρα με όλες τις αναγκαίες διαδικασίες για τους τρισάθλιους δημοσιογράφους και εκδότες, που ξεφτιλιζουν 6.000 συναδέλφους τους…
Αποψη μπορούμε όλοι να έχουμε-ακόμα και τα τσιράκια του πρώην υπουργού Ναυτιλίας για το σοβαρό αυτό θέμα. Αλλά,  από το εκφράζεις την άποψή σου, μέχρι του σημείου να γράφεις ψέμματα, να λασπολογείς, να υβρίζεις πρωτοσέλιδα και να τολμάς

να πιάνεις στο στόμα σου την κ. Χριστοδουλοπούλου και τον κ. Δρίτσα,  δύο πολιτικούς με ήθος αξιοζήλευτο,σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα,  ανθρωπιά , που τους τιμά και ψυχή  και καρδιά ορθάνοιχτη  σε όλους τους ανθρώπους- γιατί λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν κ.φασίστες και απάνθρωποι- υπάρχει μεγάλη απόσταση….
Και όποιος από σας, που γράφετε αυτά τα κατάπτυστα ρατσιστικά κείμενα στο “Πρώτο Θέμα”, επιθυμεί να δολοφονεί η Ελλάδα στο Αιγαίο τους πρόσφυγες, τις μανάδες με τα μωρά και τους έφηβους κυνηγημένους κι απελπισμένους νεαρούς, να βγεί να το γράψει με πρωτοσέλιδο. Και να αναλάβει και την ευθύνη για το μίσος, που τον θρέφει και το οποίο όμως δεν τολμά να το ξεφωνήσει στο αναγνωστικό του κοινό!

Πόπη Χριστοδουλίδου, μία δημοσιογράφος, που,  για άλλη μια φορά, ντρέπεται σήμερα πάρα πολύ για όσους ξεφτιλίζουν το λειτούργημα, που υπηρετεί, πάνω από τρείς δεκαετίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *