Το νέο τεύχος της “Ψηφιακής Τηλεόρασης” στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού “Ψηφιακή Τηλεόραση” μαζί με το “NoW” και το “Security Report”. Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων.

Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα.

Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα NetflixApple TV+Amazon Prime Video και Disney+.

Η καναδέζικη Tvip είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού και στην κατασκευή εξοπλισμού για παρόχους IPTV/OTTυπηρεσιών. Το TVIP S-Box V.530 είναι μια μικροσκοπική συσκευή της εταιρίας αυτής που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η οποία υποστηρίζει 4K UHD ανάλυση 3840×2160 (HDR) και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για πρόσβαση σε IPTV servers, προσφέροντας live streaming και videoon demand με εύκολο και άμεσο τρόπο. Συνοδεύεται από learningremote control, ώστε με το ίδιο τηλεχειριστήριο να ελέγχονται και οι βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης.

Μία πρωτοποριακή συσκευή επεξεργασίας ήχου δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για τον N-AUDIO PP400, ο οποίος είναι ένας προ-ενισχυτής σήματος Phono που απευθύνεται στους εραστές του βινυλίου. Λαμβάνει το σήμα που αποδίδει στην έξοδό του ένα πικάπ και το μετατρέπει σε σήμα line, ώστε να μπορεί αυτό να οδηγηθεί στην είσοδο ενός ενισχυτή Hi-Fi ή Home Cinema.

Και όπως πάντα, ο Νίκος Μποζιονέλος δίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.

Μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Reportκυκλοφορεί και το NOW Μαρτίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *