H “Ψηφιακή Τηλεόραση” στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού “Ψηφιακή Τηλεόραση” μαζί με το “NoW” και το “Security Report”Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων.

Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα.

Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOKTV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TVανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χώρας που διαχειρίζεται μόνη της τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των εντός έδρας αγώνων της στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας για τους φίλους της ζωντανά και αποκλειστικά τις μεταδόσεις τους μέσω του επίσημου καναλιού της!

Μετά την πλατφόρμα ΕΡΤ Hybrid που έφερε πρώτη τις υβριδικές υπηρεσίες στους τηλεοπτικούς δέκτες των Ελλήνων, ήρθε η ώρα ώστε ένα ακόμα ελληνικό κανάλι να επενδύσει σε αυτή την ψηφιακή τεχνολογία. Το HbbTV του Open Beyond TV είναι πλέον γεγονός και είναι η πρώτη φορά στη χώρα μας που ένα κανάλι της ιδιωτικής τηλεόρασης μεταδίδει παράλληλα με το γραμμικό του πρόγραμμα πλούσιο υβριδικό περιεχόμενο. Το HbbTV του Open TV είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν μέσα από τηλεοράσεις Smart TV και συμβατούς επίγειους ψηφιακούς δέκτες, εφόσον φυσικά οι συσκευές είναι συνδεδεμένες στο internet.

Η εταιρία Lemco διευρύνει την επιτυχημένη της σειρά διαμορφωτών HDMOD, παρουσιάζοντας ένα καινούργιο μοντέλο που διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση και προηγμένα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για τον HDMOD-5F που είναι ένας οικιακός διαμορφωτής HDMI ή A/Vσήματος σε DVBT κανάλι της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, ο οποίος προγραμματίζεται ασύρματα από το Android/iOS smartphone ή tablet μέσω σύνδεσης Bluetooth, με τη χρήση της έξυπνης εφαρμογής Lemco app. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένη μονάδα πομπού IR και υποστηρίζει επέκταση τηλεχειρισμού της οπτικοακουστικής πηγής, επιτρέποντας τον έλεγχό της από διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού.

Και όπως πάντα, η Ματίνα Παπαχριστούδη μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο χώρο των media, ενώ ο Νίκος Μποζιονέλος δίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *