Στην Αθήνα το 8ο Συνέδριο της Υβριδικής TV

Στην Αθήνα πραγματοποιείται στις 21 και 22 Νοεμβρίου το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υβριδικών Τεχνολογιών στην Τηλεόραση και η απονομή των βραβείωνHbbTV (8th HbbTV Symposium and Awards 2019). Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν τόσο οι πρόσφατες όσο και οι μελλοντικές οπτικοακουστικές υπηρεσίες που θα προσφέρονται από την πλατφόρμα HbbTV.

Το διήμερο αυτό θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριώνανάμεσα σε διαφημιζόμενους, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, προμηθευτές ψηφιακών πλατφορμών, κατασκευαστές, προγραμματιστές εφαρμογών και υπηρεσιών και πολλούς άλλους ενδιαφερόμενους.

Το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υβριδικών Τεχνολογιών στην Τηλεόραση και τα Βραβεία HbbTV φιλοξενούνται από την ΕΡΤ, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υβριδικών Τηλεοράσεων. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η πλατφόρμα HbbTV βελτιώνει την τηλεοπτική εμπειρία των θεατών με τις OpApps Υπηρεσίες Broadcast, προσφέρει μέγιστη προσέγγιση σε διαδραστικές υπηρεσίες και εύκολη πρόσβαση σε εμπλουτισμένες υπηρεσίες, καθώς ενεργοποιεί την Ενισχυμένη Ψηφιακή Μετάβαση. Επιπλέον, μειώνει τα κόστη και επιταχύνει την ανάπτυξη Go-To-Market, ενώ ενεργοποιεί στοχοθετημένες διαφημίσεις σε τηλεοράσεις.

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 η ΕΡΤ προσφέρει την πλατφόρμα υβριδικών υπηρεσιών ERT Hybrid. Το ERT Hybrid είναι ελεύθερο και προσβάσιμο από τις «έξυπνες» τηλεοράσεις HbbTV-ready, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η πλατφόρμα ERT Hybrid περιλαμβάνει τηλεοπτική λήψη, αποκλειστικές εκπομπές αθλητικών εκδηλώσεων σε ERTPlay, υπηρεσίες VoD, πρόσβαση στους 27 Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της ΕΡΤ, ΕΡΤ EPG, διαδραστική πλατφόρμα καιρού, Υπότιτλοι, προβολή Multicamera και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *