Δυο δημοσιογράφοι υπό τα γκλόμπ των ΜΑΤ, η ΕΣΗΕΑ ακούει;

Δυο μέχρι στιγμής δημοσιογράφοι χτυπήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ επειδή έκαναν τη δουλειά τους, δλδ κάλυπταν τις απροκάλυπτες επιθέσεις των ανδρών ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο του Open TV Α.Μ. που δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε στις 7 Νοεμβρίου από τα ΜΑΤ καθώς κάλυπτε την πρώτη επίθεση τους στην περιοχή κ δημοσιογράφο του newsit.gr Μ.Α στον οποίο επιτέθηκαν χθές βράδυ, τον χτύπησαν, του έσπασαν το κινητή ενώ έκανε live μετάδοση στο face book. Στα δυο αυτά γεγονότα, να προσθέσουμε την ωμή απειλή άνδρα των ΜΑΤ σε δημοσιογράφο του Omnia TV “Σας ξέρουμε έναν έναν μουνοσκυλα, προσέξτε τι θα τραβήξετε” αλλά και τη βίαη απώθηση φωτορεπόρτερ την ημέρα της επίθεσης στην ΑΣΟΕΕ. Η Eνωση Συντακτών άραγε που βρίσκετε; Σκοπεύει, σκέφτεται να κάνει κάτι, έστω και λεκτικό;

Είναι φανερό πως το κράτος θέλει τους δημοσιογράφους “προστατευμένους” πίσω από τα ΜΑΤ, ενσωματωμένους, να αναπαράγπουν τα δελτία τύπου της αστυνομίας και να ανεβάζουν τις εικόνες που τραβάνε τα τηλεοπτικά τους συνεργεία. Όσοι δημοσιογράφοι βρίσκονται μπροστά από τα ΜΑΤ είναι πλέον επικίνδυνοι για το κράτος, αποκαλύπτουν την αναίτια και παράνομη βία των δυνάμεων καταστολής.

Το newest.gr έγραψε για την επίθεση στον δημοσιογράφο του:

“Επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ δέχτηκε ο ρεπόρτερ του newsit.gr, Μάριος Αραβαντινός, που μετέδιδε τα όσα γίνονταν στα Εξάρχεια. Εκείνη την ώρα ο ρεπόρτερ του newsit.gr έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα της επίθεσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *