Αναστολή έκδοσης του ημερήσιου “Έθνους”, το 2ο λουκέτο επί κυβέρνησης Ν.Δ

EthnosΤο 2ο λουκέτο ενημερωτικού Μέσου επί κυβέρνησης Ν.Δ είναι γεγονός. Ο Ιβάν Σαββίδης ενεργοποίησε την απόφαση της εταιρείας του και ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή της ημερήσιας έκδοσης.  Απόρροια των πολιτικών επαφών που είχε τις προηγούμενες ημέρες, είναι φανερό πως ο επιχειρηματίας δεν χρειάζεται πλέον το καθημερινό φύλλο σε ένα δυσμενές κλίμα. Ήσυχα και χωρίς αντιδράσεις, η εκδοτική εταιρεία ζητά και παίρνει την συναίνεση των εργζομένων που απολύσει να βάλουν την υπογραφή τους για εθελούσια έξοδο. Το δέλεαρ είναι τα χρήματα του ταμείου ανεργίας, συν κάτι ακόμη. Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσοι συνολικά θα απολυθούν, προς το παρόν φεύγει όλη η ύλη και το αθλητικό. Όσο για την ΕΣΗΕΑ εξέφρασε την …απογοήτευση της. Ποιος όμως θα διαπραγματευτεί με τους εναπομείνανες εργαζόμενους; Θα αλλάξουν οι συμβάσεις τους όσοι παραμείνουν για το site; Ερωτήματα που συνδικαλιστικά δεν τίθενται.

Aνακοίνωση 

Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31  Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ.

Παραμένει, όμως, κοντά σας το εβδομαδιαίο φύλλο μας, το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – πλούσιο σε ένθετα, περιοδικά και προσφορές, με ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις πρώτης γραμμής- καθώς και η ενημερωτική ιστοσελίδα μας ethnos.gr με όλες τις ειδήσεις, πάντοτε αξιόπιστα, έγκυρα και ταχύτατα.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας τίμησαν μέχρι σήμερα με την καθημερινή αγορά της εφημερίδας από το περίπτερο και τους καλούμε να μας ακολουθήσουν στο  κυριακάτικο και διαδικτυακό ταξίδι μας προς την ενημέρωση και τη γνώση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *