Το αντιφασιστικό και εργατικό κίνημα θα ακυρώσει την εκδήλωση των φασιστών της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό

7bΑντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο

«Το αντιφασιστικό και εργατικό κίνημα θα ακυρώσει την εκδήλωση των φασιστών της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό»
Θα ακυρώσουμε τη ναζιστική φιέστα που ετοιμάζει η ΧΑ για την Παρασκευή 17/5 στον Κολωνό με μαζική κινητοποίηση και δυναμικό παρών του εργατικού, νεολαιίστικου, αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος στις 17:00 Πλ. Αγ. Γεωργίου, Κολωνός και 16:30 σταθμός μετρό Κεραμεικός και πορεία στην πλ. Αγ. Γεωργίου! Στις γειτονιές μας δεν χωράνε οι φασίστες εγκληματίες της ΧΑ που σπέρνουν το δηλητήριο του μίσους και επιδιώκουν τον εμφύλιο των φτωχών! Καλούμε στη συγκέντρωση ακύρωσης της φιέστας που διοργανώνουν εργατικά σωματεία, αντιφασιστικοί και αντιρατσιστικοί συντονισμοί και πρωτοβουλίες.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που τώρα επιχειρεί να τους δώσει και δημόσιο βήμα καθώς η υπουργός Ολγα Γεροβασίλη και η ΓΑΔΑ μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του Κασιδιάρη για την παραχώρηση της πλατείας Α.Γεωργίου και καλούμε να τηρήσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και την άρνηση παραχώρησης χώρων για την εγκληματική οργάνωση.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ γιατί με την πολιτική τους και τις μεθοδεύσεις τους ευνοούν τις φασιστικές και ρατσιστικές φωνές.
Οι μαζικές αντιστάσεις του λαού και της νεολαίας θα ακυρώσουν τις επιδιώξεις τους
Απαιτούμε:
Καμία παραχώρηση ποτέ και πουθενά, ούτε μια σπιθαμή νομιμοποίησης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και της φασιστικής ιδεολογίας
Ισόβια καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής
Δε θα περάσουν! Θα τσακίσουμε τον φασισμό, τους μηχανισμούς, τα ταξικά συμφέροντα και τις πολιτικές που τον θρέφουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *