Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού “Ψηφιακή Τηλεόραση”

unnamed-3Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα.

Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Εκτός από τα βασικά πάνελ, στο συνέδριο πραγματοποιήθηκαν και περισσότερα από είκοσι workshops, τα οποία περιλάμβαναν μεταξύ άλλων ομιλίες και live επιδείξεις.

Το νέο mini headend STC 44 της AMF Electronics που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, και εντυπωσιάζει με τις προηγμένες δυνατότητες που διαθέτει, παρουσιάζεται στο νέο τεύχος της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πρόκειται για μια μονάδα 4πλού transmodulator DVB-S/S2/S2X σημάτων σε 4x DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τη λήψη multi-stream δορυφορικών συχνοτήτων και έχει ενσωματωμένο BISS, κάνοντας επαγγελματική διανομή τηλεοπτικών προγραμμάτων με σημαντικά αναβαθμισμένο περιεχόμενο. Παρέχει τεράστια ευελιξία στην ρύθμισή του, η οποία πραγματοποιείται πανεύκολα με χρήση ειδικού λογισμικού από υπολογιστή.

Όπως πάντα, η Ματίνα Παπαχριστούδη μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο χώρο των media, ενώ ο Νίκος Μποζιονέλος δίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.

Καλή ανάγνωση και καλές… λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *