Η ΕΣΠΗΤ καταδίκασε την επίθεση κατά των εκπαιδευτικών

εσπητΗ ΕΣΠΗΤ καταδικάζει την κρατική τρομοκρατία και καταστολή και εκφράζει την αλληλεγγύη της στον κόσμο των εκπαιδευτικών που υπερασπίζονται με αγώνα και αξιοπρέπεια τα δικαιώματά τους.

Mε αφορμή το νέο κρούσμα αστυνομικής βίας που έλαβε χώρα στη μαζική πανελλαδική διαδήλωση των απεργών εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 14/1 στην Αθήνα και είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό διαδηλωτών, το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ έχοντας καταδικάσει κατ’ επανάληψη τα κρούσματα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας υπογραμμίζει για άλλη μια φορά την πάγια θέση της στην υπεράσπιση των ατομικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και του δικαιώματος της διαδήλωσης.Οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί που απεργούν υπερασπιζόμενοι το δημόσιο σχολείο και τα δικαιώματα τους και διαδηλώνουν ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές των κυβερνήσεων που επιβάλλουν το προσοντολόγιο των απολύσεων των αναπληρωτών και της ελαστικής εργασίας αποδεικνύουν ότι ο κόσμος της εκπαίδευσης δεν τρομοκρατείται και θα συνεχίσει αποφασιστικά να παλεύει για μια παιδεία αντίστοιχη των κοινωνικών αναγκών, για μόνιμη, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για τους εκπαιδευτικούς και όλη την κοινωνία.

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ καταδικάζει την κρατική τρομοκρατία και καταστολή και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον κόσμο των εκπαιδευτικών που υπερασπίζονται με αγώνα και αξιοπρέπεια τα δικαιώματά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *